Montering af døre hos professionelle

Montering og udskiftning af døre

​Hos Mønster Byg har vi mange års erfaring og indgående kendskab til alle former for arbejde med døre. Vi tilbyder både reparation, udskiftning, montering af døre og vedligeholdelse af alle typer af døre hos både private, erhverv, institutioner og virksomheder.

Vores lokalt forankrede og miljøbevidste virksomhed har i mange år serviceret vores kunder i den brede omegn af Roskilde, Taastrup og Hvalsø. Vi er de helt rette ved montering af døre og udskiftning af døre.

Vores virksomhed indgår i et tæt og gensidigt samarbejde med landets førende producenter og leverandører af døre.

Vi får både døre og materialer direkte fra fabrikkerne og kan naturligvis producere døre efter specielle mål og ønsker. Med andre ord kan du trygt overlade opgaven til os ved montering af døre og mere.

​​

Montering af døre i bedste kvalitet

Alle materialer og produkter, som vi anvender i forbindelse med vores arbejde med døre, er udvalgt efter Mønster Bygs kompromisløse krav om kvalitet, design, holdbarhed og funktionalitet.

På den måde er vores kunder altid sikret, at deres arbejde vil blive udført i markedets bedste kvalitet og til den mest fornuftige pris.

Som virksomhed er vi meget engagerede i markedets nyeste produkter og teknologiske udviklinger.

Derfor er vores dygtige medarbejdere ofte på relevant efteruddannelse og kompetencegivende kurser, som forbedrer vores kendskab til blandt andet energioptimering.

Vi er certificerede gennem Energivejleder-uddannelsen og i 2014 opgraderede vi med Bedre Boligrådgiver-uddannelsen. Derfor er vi de bedste til udskiftning af døre.

Få et tilbud på dørmontering

Vi glæder os til at hjælpe dig med din udskiftning af døre. Du skal altid være velkommen til at kontakte os for at modtage et uforpligtende tilbud på ethvert stykke arbejde i forbindelse med døre på telefon 26 27 19 82.

Vi kan også hjælpe med udskiftning af vinduer

Få et gratis tilbud​

Udfyld nedenstående og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mønster Byg ApS

CVR: 37338427

​Phone: 26 27 19 82

Københavnsvej 273

4000 Roskilde - Rutevejledning