Håndværkerfradrag/servicefradrag 2021

- Det grønne fradrag​

Benyt grønt håndværkerfradrag og spar penge

Når du får udført renoveringer i din bolig, som hører inde under energirenovering og klimaoptimering, kan du benytte dig af en tilskudsordning kaldet servicefradrag, også kendt som håndværkerfradraget. Ordningen gælder alle, som får udført renoveringer i egen bolig, leje-/andelsbolig eller fritidsbolig. Det kan for eksempel være udskiftning af vinduer og døre, tagrenovering, isolering og lignende tiltag. Det gælder ikke nybyg, renoveringer af boliger, hvor du ikke har bopælsadresse eller arbejde, som er betalt af boligforeningens fællesudgifter.

Hvordan benytter jeg håndværkerfradraget?

Med servicefradraget kan du spare helt op til 25.000 kroner på din opgave, fordi du kan trække 27 % af lønudgifterne til håndværkerne fra i skat. Ordningen gælder ikke for materialer, og den dækker heller ikke over gør-det-selv-projekter. Du kan læse mere om, hvordan du indberetter dit håndværkerfradrag her.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Du kan altid finde yderligere informationer på SKATs hjemmeside, men du er også velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du vil vide.​​

Få et gratis tilbud​

Udfyld nedenstående og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mønster Byg ApS

CVR: 37338427

​Phone: 26 27 19 82

Københavnsvej 273

4000 Roskilde - Rutevejledning